Терористи з гранатометів обстріляли щастинську ТЕС

Терористи вкотре завдали вогневого удару по ТЕС у місті Щастя Луганської області

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО у Facebook.

"Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують обстріли цивільних об'єктів та позицій сил АТО. В районі населених пунктів Авдіївка, Лозове та шахти Дутовка наші позиції було обстріляно з танкового озброєння. Разом з тим поблизу Пісків бандити вели вогонь з 120-мм мінометів. А біля населеного пункту Гладосове позиції українських військових обстріляли з бойової машини піхоти. Також зазнали обстрілу з спареної зенітної установки (ЗУ23-2), 30-мм автоматичного станкового гранатомету (АГС-17) та стрілецької зброї Мар'їнку та Піски. У населеному пункті Кам'янка працював снайпер. У районі Широкиного терористи кілька разів відкривали вогонь, що вівся переважно зі стрілецького озброєння, однак зафіксовано і застосування 122-мм ствольної артилерії, з позицій на північний схід від населеного пункту", - йдеться у повідомленні. 

За інформацією прес-центру, на Луганському напрямку бойовики обстріляли цивільні об'єкти.

"На Луганському напрямку відбулось протистояння між силами АТО і бойовиками в районі Щастя, Донецький, Сизе та Гірське. Варто зазначити, що воєнні злочинці вели вогонь не тільки по українських позиціях, але й по цивільних об'єктах - зокрема з автоматичного гранатомету по ТЕС у Щасті", - пишуть військові. 

Також повідомляється про гуманітарну допомогу жителями Мар'їнки.

"Офіцери групи координації цивільно-військового співробітництва докладають максимум зусиль для відновлення мирного життя у зоні конфлікту. Так, сьогодні у населений пункт Мар'їнка доставлено будівельні матеріали – 1200 рулонів руберойду , який буде використано для ремонту пошкоджених терористами дахів багатоповерхівок, приватних будинків, та Центральної міської бібліотеки", - розповіли у прес-центрі.