В Австралії хочуть усипити тер'єрів Джонні Деппа - актору висунули ультиматум

Міністр сільського господарства Австралії Барнабі Джойс пообіцяв приспати двох йоркширських тер'єрів Джонні Деппа

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на The Daily Mail.

Чиновник пояснив свою позицію тим, що актор ввіз собак у країну на своєму приватному літаку, не отримавши необхідних дозволів.

Джойс заявив, що дає Деппу, який знаходиться в Австралії на зйомках фільму "Пірати Карибського моря", 48 годин на те, щоб відвезти собак з країни назад до США.

"Коли хочеш привезти тварин, треба отримати дозволи, потім вони направляються на карантин, і лише після ви можете забрати їх. Але, якщо ми почнемо дозволяти кінозіркам, будь вони навіть двічі визнані найсексуальнішими у світі, порушувати закон, то що вийде? Настав час для Пістоля і Бу відправитися назад в Сполучені Штати, або нам доведеться їх приспати", - сказав він.

51-річний Джонні Депп і його 29-річна дружина Ембер Херд, що також знаходиться в Австралії, поки ніяк не прокоментували ситуацію.

Нагадаємо, нещодавно в австралійському Квінсленді стартували зйомки п'ятої частини "Піратів Карибського моря". На цей раз герою Деппа належить знайти тризуб Посейдона, щоб перемогти піратів-примар на чолі з капітаном Салазаром, роль якого виконає Хав'єр Бардем.