Сьогодні бойовики гатили по силам АТО з танку

Сьогодні у Кримському по позиціям сил АТО стріляли з танку, БМП, мінометів, гранатометів, кулеметів та зенітних установок

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

"Сьогодні на Маріупольському напрямку в Широкиному загарбники розпочали обстріли з снайперських гвинтівок. Потім бандити використовували артилерію, міномети заборонених калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю. На Луганському напрямку найспекотніше було у Кримському. Тут по нашим позиціям стріляв танк, БМП, міномети, гранатомети, кулемети, зенітні установки", - йдеться у повідомленні.

По Станиці Луганській, Сокільниках та Щастю бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів, та стрілецької зброї. 

"На Артемівському – з автоматичного гранатомету поборники існуючого лише у їхній хворобливій уяві так званого “Руського миру” вели вогонь по Кірово, а у Попасній стріляв снайпер. Міномети та артилерія бандитів, заборонених Мінськими домовленостями калібрів вели вогонь по Луганському, Лозовому та Світлодарську", - додали у штабі АТО.

По Піскам та Опитному стріляли міномети та БМП.

Щодня українські інженери розміновують населені пункти та місця дислокації військових частин. В середньому за добу інженерними підрозділами ЗС України знищується до 200 вибухонебезпечних предметів.