Бойовики гатять по українських військових з усіх видів зброї

Бойовики й надалі продовжують провокації та нищать інфраструктуру населених пунктів, що знаходяться вздовж лінії розмежування.

Про це передає Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

"Починаючи з 18.00 годин вчорашнього вечора, терористи продовжують обстрілювати позиції українських військових практично з усієї наявної в них зброї,"  - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки та стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську, а також Щастя.

На Донецькому напрямку бойовики обстріляли Гранітне, Опитне, Березове і Піски.

На Артемівському напрямку терористи вели вогонь у Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому.

Також, як повідомляють у штабі, обстрілювали Широкине. 

Також у прес-центрі наголошують, що безпілотники бойовиків було зафіксовано за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя.

Нагадаємо, вчора спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували зменшення бойових дій біля Широкиного, але відзначили напруження біля аеропорту Донецька. Також в ОБСЄ наголосили, що бойовики збираються подати інформацію для членів місії так, щоб усе виглядало, наче українська сторона обстрілює їхні позиції.

Як повідомлялося, вчора терористи також стріляли по позиціях сил АТО з танка, БМП, мінометів, гранатометів, кулеметів та зенітних установок.