Бійці АТО доставили продукти харчування постраждалим мешканцям Авдіївки

Українські військові - учасники антитерористичної операції - доставили кілька сотень буханок хліба мешканцям міста Авдіївка, яка щодня піддається артилерійським обстрілам з боку терористів

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

Як повідомив координатор групи військово-цивільного співробітництва Збройних Сил України, захід відбувся за сприяння Запорізької громадської організації "Міський центр допомоги". У прифронтове місто українські військові привезли хліб, цукор, борошно, олію, тушонку та солодощі. Особлива увага під час розподілення продуктових наборів приділялася багатодітним родинам.

Офіцери групи військово-цивільного співробітництва особисто відвідали помешкання кількох таких родин. Ознайомилися з умовами їхнього проживання та потребами, а також передали дітлахам подарункові дитячі набори та канцелярське приладдя. 

Така гуманітарна допомога відбувається вже не вперше, проте завжди є приємним сюрпризом для багатодітних сімей Авдіївки. Адже нині важко забезпечувати дітей необхідними речами. На щастя, є багато доброзичливих українців, які приділяють значну увагу   допомозі багатодітним родинам. 

"Коли ми отримуємо таку потрібну для кожної родини допомогу, ми, безумовно, раді, - зазначила багатодітна мати. - Від всіх мам я хочу подякувати українським військовим за те, що розуміють наші проблеми і намагаються надати допомогу в їх вирішенні".