У Кремлі розповіли, що думають про захоплених російських солдат на Донбасі

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що російських військових на Донбасі не було і немає, а питання про перевірку інформації щодо затримання російських спецназівців потрібно адресувати не в Кремль, а в Міноборони

Про це Пєсков заявив журналістам, передає Еспресо.TV з посиланням на "РИА Новости".

"Я, звичайно, не можу підтвердити, тому що ми не той адресат, кому потрібно задавати такі питання. Неодноразово говорилося і нами, і Міністерством оборони, що жодних російських військових на Донбасі немає", - запевнив прес-секретар Путіна.

"Коментувати матеріали не можу, думаю, це краще все-таки робити, в даному випадку, спеціалістам чи нашому Міністерству оборони - наскільки правдоподібно ці матеріали виглядають", - додав він.

Відповідаючи на питання журналістів, чи повинна бути проведена якась перевірка цього питання з точки зору адміністрації президента, Пєсков сказав: "З точки зору адміністрації президента - ні. Це не тема адміністрації президента. В даному випадку це питання потрібно адресувати не до нас".

Нагадаємо, речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що бійці "Айдара" затримали двох російських військовослужбовців.

Пізніше було оприлюднено відео допиту взятого в полон російського спецназівця.

Водночас глава комітету з оборони Держдуми Росії Володимир Комоєдов заявив, що не вірить в те, що затримані на Донбасі люди мають відношення до російських військ.