Тейлор Свіфт презентувала новий кліп, в якому знялись 17 знаменитостей

Для нового кліпу Тейлор Свіфт знялись 17 зірок, випустили постери у стилі фільму "Місто гріхів", а Twitter запустив персональний смайлик

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на T-journal.

Прем'єра кліпу "Bad Blood" відбулася в ніч з 17 на 18 травня на американському телеканалі ABC під час трансляції музичної церемонії Billboard Music Awards, після чого він був опублікований на YouTube.

У ролику Свіфт виконує роль суперагента, якого під час виконання небезпечного завдання в Лондоні зраджує власна напарниця, - співачка Селена Гомес. Поки Свіфт готується до фінального реваншу, глядачам показують секретну підземну базу, в якій тренуються "найнебезпечніші найманці планети".

Всього в ролику взяло участь більше 17 зірок. У ньому зіграли моделі Сінді Кроуфорд, Кара Делевінь, Джіджі Хадід, Марта Хант, Лілі Олдрідж і Карлі Клосс, актриси Ліна Данем, Хейлі Стейнфілд, Джессіка Альба, Марішка Харгіта, Еллен Помпео, Серайя і Зендайя, а також співачки Еллі Гулдін і Хейлі Вільямс.

Єдиний чоловік в кліпі окрім статистів - репер Кендрік Ламар, спеціально для якого в альбомну версію "Bad Blood" додали додаткову партію.

Промо-кампанія кліпу була однією з наймасштабніших за останній час. За кілька тижнів до прем'єри автори випустили серію персональних постерів в стилі фільму "Місто гріхів" для кожного з учасників відео.

До випуску "Bad Blood" Twitter запустив перший в історії персональний смайлик із зображенням простреленого лейкопластиру, що протягом деякого часу з'являвся при використанні хештега #BadBloodMusicVideo, після чого його відключили.

Альбом "1989", до якого ввійшла "Bad Blood", став грандіозним успіхом для Свіфт, побивши на старті 12-річний рекорд продажів. Два кліпи на треки "Blank Space" і "Shake It Off" набрали більш ніж по 800 мільйонів переглядів на YouTube кожен.

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт очолила десятку найвпливовіших виконавців поп-музики, за версією британського телеканалу "4Music".