Українські прикордонники відбили наступ під Троїцьким, є поранені

Після виявлення диверсійно-розвідувальної групи бойовиків українські прикордонники відбили наступ під Троїцьким Донецької області

Про це інформує Еспресо.TV із посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

"Прикордонний наряд на бронеавтомобілі "Кугуар" виконував завдання в зоні відповідальності по визначеному маршруту. На напрямку Горлівки військовослужбовці виявили диверсійно-розвідувальну групи в кількості до 10 чоловік. Диверсанти переміщувалися на відстані одного кілометра від лінії бойового зіткнення. Зрозумівши, що їх викрили, вони відкрили вогонь по прикордонному наряду", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі відомства, прикордонники зайняли бойові позиції та вступили в бойове протистояння з переважаючими силами ворога: "Через деякий час на допомогу прикордонному наряду прибув резерв підрозділу та військовослужбовці Збройних Сил України. Завдяки злагодженим діям українських військових плани щодо здійснення диверсії було зірвано, а група російських найманців змушена була відступити".

"Під час бойового зіткнення було знищено двох представників НЗФ, а на місці бою виявили зброю противника. Зокрема, ворог залишив РПГ-7В, п’ять тротилових шашок та детонатор. Поранень зазнали двоє військовослужбовців ЗСУ", - додали у Держприкордонслужбі.

Фото: Держприкордонслужба України