Російських військових на Донбасі захопили у полон в рамках операціїї СБУ, - ЗМІ

Російських військових в районі Щастя захопили в полон у ході спланованої операції. Її проводили спільно військовослужбовцями армійської розвідки та СБУ

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Апостроф". 

Як розповіло джерело видання, росіянам спеціально повідомили інформацію про відвід 80-ї бригади для того, щоб "здати" Луганську ТЕС в районі міста Щастя. Також російська сторона була поінформована про наявність "зрадників", які були готові взяти гроші за здачу ТЕС.

"Росіяни пішли перевірити. У невеликій балці, що веде до ТЕС, їх вже чекали. Під час захоплення загинув один боєць з 2-ї піхотної роти 92-ї бригади і поранений один співробітник СБУ. Самі розумієте, там би не опинився співробітник СБУ, якщо б це була випадкова сутичка", - повідомляє видання.

За словами джерела, одному з полонених прострелили плече, а іншому ногу, "щоб не опирались".

Нагадаємо, речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що бійці "Айдара" затримали двох російських військовослужбовців.

Пізніше було оприлюднено відео допиту взятого в полон російського спецназівця.

Водночас глава комітету з оборони Держдуми Росії Володимир Комоєдов заявив, що не вірить в те, що затримані на Донбасі люди мають відношення до російських військ.