Російські спецназівці розказали, як опинились в Україні

Затримані українськими військовими спецназівці з Росії дали пояснення свого перебування на території України

Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови Служби безпеки Маркіян Лубківський, передає Еспресо.TV.

Лубківський навів повні тексти пояснення затриманих російських пецназівців мовою оригінала. 

Зокрема, капітан Євген Єрофєєв розповів, що він дійсно громадянин Росії, військовослужбовець і проживає в місті Тольяті.

"Прибув на територію Луганської області на початку квітня, дату точно не пам'ятаю. Зайшов у складі загону, другого загону третьої гвардійської бригади спеціального призначення...Багато про що (говорять, - ред) по телебаченню. Не все слухаємо, не все дивимося. Я думаю, нікому ця війна не потрібна. Поки верхівка збирає вершки, низи кров'ю бульбашки криваві пускають", - сказав у свєму поясненні російський спецназівець.

 

 

Нагадаємо, раніше українські бійці показали, як брали в полон російських "спеців".

Нагадаємо, що 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецпризначенців зі складу диверсійно-розвідувальної групи ворога.

У СБУ сьогодні заявили, що судитимуть полонених ГРУшників за тероризм.

Раніше Владислав Селезньов підтвердив належність затриманих військових російському ГРУ.

Москва ж назвала своїх ГРУшників "колишніми", вимагає припинити їхні "тортури" та звільнити.

Увечері в українському оборонному відомстві повідомили, що військовослужбовці, які входять до складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації, терміново залишають місто Брянка, що на Луганщині.

Радник глави СБУ повідомив, що сержанту, якого було поранено під час операції, врятували ногу. Крім того, Лубківському не вдалося зв'язатися з рідними Александрова.