Всього за добу Барак Обама назбирав понад півтора мільйона фолловерів у Twitter

Білий Дім офіційно підтвердив, що Барак Обама створив приватний аккаунт у соціальній мережі Twitter, який вже встиг назбирати півтора мільйона фолловерів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Кількість тих, хто стежить за Бараком Обамою у Twitter, дуже швидко росте - лише за кілька годин сторінка отримала понад мільйон фолловерів.

"Twitter-акаунт @POTUS стане новим способом для президента Обами спілкуватися з американським народом без посередників, а всі твіти пише винятково він сам", - сказано в блозі на офіційному веб-сайті Білого дому.

"Президент Обама прагне зробити свою адміністрацію найвідкритішою і найдоступнішою в історії, і сторінка @POTUS надасть американцям новий спосіб висловитися з найважливіших для них питань", - додали працівники Білого Дому.

У Twitter президент Обама стежить лише за 65 людьми, серед яких Білл Клінтон, Джордж Буш і його дружина, відома в мережі мікроблогів під ніком @FLOTUS - абревіатура від англійської назви її титулу першої леді.

Нагадаємо, що президент США Барак Обама відкрив особистий акаунт у соціальній мережі Twitter і пообіцяв вести його самостійно.