Пашинський подав позов на депутатів за наклеп

Депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський подав позов до суду проти народних депутатів від фракцій "Батьківщина" та "Блоку Петра Порошенко" Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова за звинувачення у корупційних угодах

Про це Пашинський заявив під час засідання комітету, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК-Україна.

Депутат також звернеться в правоохоронні органи.

"Сьогодні я подав в суд на двох вищезгаданих депутатів. Судовий позов, як тільки буде відмітка суду, буде опублікований. Я прошу також членів антикорупційного комітету моніторити це питання, і я просив би моральної та юридичної підтримки. Ми повинні в цій ситуації поставити чіткий акцент і чіткі крапки над "і". Якщо дійсно підтвердяться факти, наведені паном Соболєвим і паном Добродомовим, то тоді я сам буду закликати вас позбавити мене всіх повноважень. Сьогодні до вечора я теж звернуся до правоохоронних органів, не буду чекати реакції пана Добродомова, щоб вони провели перевірку", - заявив Пашинський.

Раніше Пашинський заявив, що має намір звернутися до суду з приводу брехливих заяв народних депутатів Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова про нібито спекуляції нафтопродуктами.