Взятий у полон ГРУшник не звільнявся з армії, - товариш спецназівця

Євген Єрофєєв на момент затримання залишався військовослужбовцям збройних сил Росії

Про  це заявив колишній солдат-строковик, який проходив службу під командуванням Єрофєєва у третій окремій бригаді спецназу в Тольятті в 2010-2011 роках, передає Еспресо.TV з посиланням на "Укірінформ".

Затриманий під час бою під Щастям російський капітан-спецназначенець Євген Єрофєєв на той момент залишався військовослужбовцям збройних сил Росії.

"Ну, це він. Якщо звернути увагу, у нього на обличчі є шрам досить великий. Так що це він, сумнівів тут немає... Наскільки я знаю, ми ж спілкуємося з товаришами по службі, якісь вісті доходять із бригади. Я знаю, про нього не надходило відомостей до нашого кола, що він звільнявся. І якщо він сам відкрито говорить, що він із третьої бригади, то у мене немає підстав не довіряти йому. Тобто вони обидва підтверджують. Досить точно називають і командира частини, і своїх товаришів по службі, все це легко перевіряється", - сказав колишній солдат-строковик, який попросив не називати його імені.

Нагадаємо16 травня в районі міста Щастя були затримані двоє російських спецназівців із Самари - Олександр Александров і Євген Єрофєєв.

Пізніше в Міноборони Росії заявили, що затримані на Донбасі спецназівці є колишніми військовими.

Також стало відомо, що Мін'юст звернеться до Євросуду щодо російських спецназівців.