Російські ЗМІ показали інтерв’ю з нібито дружиною захопленого на Донбасі спецназівця

В ефірі телеканалу "Росія 24" вийшло інтерв’ю з жінкою, яка називає себе дружиною затриманого українськими військовими на Донбасі російського спецназівця Олександра Александрова

Жінку вдалося розшукати журналістам ДТРК "Самара", повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Вести.Ru".

Катерина (прізвище жінки не вказується) підтвердила особу Александрова на відео з допиту, опублікованого Службою безпеки України. Жінка стверджує, що він служив сержантом за контрактом у з'єднанні спеціального призначення Центрального військового округу, дислокованого в Тольятті, але звільнився в грудні 2014 року. 

Причиною звільнення, за її словами, стала пропозицію щодо роботи в Самарі. "В Самарі йому запропонували хорошу роботу, як він сказав, і хорошу зарплату. І більше часу для сім'ї. Ми разом прийняли це рішення, і я його підтримала", - заявила Катерина.

Жінка при цьому стверджує: вона не знала, що її чоловік знаходиться за межами Росії. "Він якось говорив, що у нього там (в Луганській області) родичі по батьківській лінії. А потім говорив, що йому якісь курси навчання потрібно пройти десь у Воронежі. Дзвонив, казав, що все добре, що скоро приїде", - запевняє вона.

Катерина також стверджує, що українська сторона з нею не зв'язувалася.

Читайте такожЯк Путін загубив своїх солдат під Щастя