У Києві вручили "Фінансовий рейтинг – 2014"

20 травня у столичному ресторані "Вино Град" відбулась церемонія нагородження переможців сімнадцятого щорічного "Фінансового рейтингу" газети БИЗНЕС.

Як і в будь-якому авторитетному рейтингу, рішення було прийнято шляхом підрахунку голосів експертів. За допомогою професійних експертів, що працюють «на фінансових полях», редакція БИЗНЕСа визначила кращих представників фінансового ринку у чотирьох номінаціях:

Банківський рейтинг – 2014:

  1. Банкір року;
  2. Найбільш професійний банк.

Страховой рынок – 2014:

  1. Особистість страхового ринку;
  2. Найбільш професійна страхова компанія;

Вибір найбільш достойних фінансових закладів проводилося в два етапи. На першому етапі редакція здійснювала незалежний відсів претендентів на перемогу, виходячи з аналізу результатів діяльності компаній в 2014 році. На другому етапі свої голоси за того чи іншого претендента віддавали члени журі, які були відібрані редакцією з числа визнаних експертів банківського, страхового чи фондового ринків.

За результатами цього подвійного відбору й були зведені та представлені увазі наших вельмишановних читачів результати Фінансового Оскару газети БИЗНЕС.

З результатами рейтингу можно ознайомитись в газеті БИЗНЕС №20 від 18.05.2015.

"В цьому номері редакція з гордістю називає кращих фінансистів країни. Ми проводимо «Фінансовий Оскар» вже 17 років, і можемо стверджувати, що наш рейтинг є дуже точним фокусом очікувань й динаміки фінансового ринку. Ми бачили злети та падіння учасників ринку – фігурантів наших рейтингів, ми переживали за них під час кількох фінансових криз, ми відмічали зростання фінансового ринку.

Підсумки рейтингів дуже точно демонстрували, коли є час для ризику, а коли потрібно зберегти зароблене. Лауреатами нинішнього рейтингу закономірно стали банки та страхові компанії, які задовольняють попит на такий нині дефіцитний товар, як надійність, передбачуваність та добротність. Саме цьому, раз на рік ми із задоволенням порушуємо неписане правило фінансистів "гроші люблять тишу", та вітаємо лауреатів Фінансового рейтингу газети БИЗНЕС." (Ігор Каневський, головний редактор газети БИЗНЕС).