Положинський розповів, чому погодився виступити на концерті пам'яті Кузьми

За словами музиканта, пропозицію виступити на концерті-реквіємі Андрія Кузьменка прийняв із радістю

Про це український музикант, лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський розповів Еспресо.TV.

На концерті пам'яті Кузьми, який пройшов 20 травня в "Палаці Спорту", виступили різні музиканти різних жанрів. На думку Олександра Положинського, немає різниці, хто саме був вокалістом, адже всі пісні були одного авторства і співали їх під музику того ж самого колективу. "Помінялися тільки вокалісти, а музику ж грали музиканти Скрябіна, і пісні всі написав Кузьма. Так що це є гарний об’єднуючий фактор", - зазначив Положинський.

Кажучи про свій виступ на концерті, лідер гурту "Тартак" зауважив, що не вагався, коли його запросили. "Коли подзвонили і сказали, що хочуть мене запросити, то звісно, це було приємно і відповідально, бо Кузьма доволі таки важлива людина в моєму житті, хоч ми мало спілкувалися. Але ті моменти спілкування і причини спілкування, які відбувалися, вони виявлялися доволі важливими і іноді навіть визначальними на певний період. Тому гріх було відмовлятися від запрошення виступити на концерті його пам'яті", - поділився музикант.

Разом з тим, Положинський поставився самокритично до свого виступу, зізнавшись, що не задоволений своїм виконанням пісні "Історія" на концерті. "Мені взагалі було важко в'їхати в пісню, яку я виконував. І, чесно кажучи, я своїм виконанням не задоволений. На репетиціях мені це якось краще вдавалося, можливо, через те, що багато разів поспіль ми там повторювали. І через те якийсь другий, чи третій дубль ставав вже більш-менш прийнятним. Можливо, якийсь інший фактор спрацював. Велика сцена трошки інакше звучить, ніж маленька репетиційна база. І я не дуже задоволений тим, як я виконав, але я не намагався копіювати манеру Кузьми. По-перше, мені було важко це зробити, він якось незрозуміло для мене її співає. І я не зміг зловити його інтонацію, його ноти, тому в мене все одно вийшло по-своєму, так, як я відчував, як я розумів", - поділився співак.