"Дніпро" зіграє проти "Шахтаря" "лівим" складом

Головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич побереже "основу" на фінал Ліги Європи

У матчі 25-го туру чемпіонату України з футболу "Дніпро" виставить на гру проти "Шахтаря" резервістів, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на UA-Football.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич. "Я ризикувати основними гравцями не буду - це однозначно. У нас в Лізі Європи обмежений склад футболістів, і ми насамперед робимо все, щоб ніхто не отримав травму. Особливо це стосується захисників та гравців опорної зони", - пояснив Маркевич.

Дніпропетровці прийматимуть донеччан 23 травня. За два тури до завершення чемпіонату України "Шахтар" має 55 очок та займає друге місце. "Дніпро" йде третім, та відстає від "гірників" на п’ять пунктів. Очолює турнірну таблицю з 62-ма балами "Динамо", яке минулого туру достроково гарантувало собі золоті нагороди.

Команді Мірчі Луческу, щоб забезпечити собі друге місце та путівку до кваліфікації Ліги Європи достатньо завтра зіграти з дніпропетровцями унічию.

"Дніпро" найважливіший матч сезону проведе 27 травня у Варшаві, де у фіналі Ліги Європи зустрінеться з іспанською "Севільєю".