Бойовики знищують Авдіївку. Є загиблі й поранені

Внаслідок обстрілів російсько-терористичними військами Авдіївки є втрати серед цивільного населення

Про це повідомив у неділю у Фейсбуці начальник ГУ МВС України в Донецькій області В‘ячеслав Аброськін, передає Еспресо.TV із посиланням на Facebook Аброськіна.

"Місто без електрики і водопостачання. Один молодий чоловік убитий, дві жінки важко поранені. Біля заводу немає військових частин, у протилежному разі, якби вони були, можна було б зрозуміти масований обстріл саме цієї території", - написав він.

Начальник ГУ МВС України в Донецькій області підкреслив, що бойовики два дні "знищували" місто, "вбивали Авдіївку".

"Єдине містоутворювальне підприємство, а зараз і єдиний помічник у відновленні та підтримці життя в місті - Авдіївський коксохім зупинився", - зауважив Аброськін і додав, що за два дні на територію заводу впало понад 70 снарядів.

Він зазначив, що терористи обстрілюють місто, шантажуючи таким чином місцевих жителів.

"Очевидним є зв'язок - у бойовиків закінчилися гроші, і тепер вони шантажують заводчан "гроші в обмін на життя без вогню". Від їх беззаконня страждають люди, авдіївці, ті, хто не дають своєму місту померти", - зазначив він.

Як повідомлялося, вчора терористи гатили по Авдіївському коксохімічному заводі з "Градів" або "Смерчів". Внаслідок цього населений пункт  залишився без електропостачання. Також було пошкоджено газопровід.

Нагадаємо, бойовики з артилерії стріляли по підприємству в четвер, 21 травня. Тоді загинула одна людина, двох було поранено.