Українські бійці розповіли, як підірвали Мозгового

Лідер українського диверсійного загону "Тіні", який узяв на себе вину за вбивсту Мозгового, повідомив деталі вбивства лідера ополченців самопроголошеної "Луганської народної республіки"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на Facebook лідера українського диверсійного загону "Тіні" Олександра Гладкого.

"Мозгового підірвали дистанційно двома МОН 50 о 18:48 близько населеного пункту Михайлівка на повороті траси Перевальськ - Луганськ. При вибуху відразу загинуло 3 людини, а трьох з 2х (7,62) АК добили", - написав він.

Гладкий наголосив, що основний удар від вибуху пішов туди, де сидів лідера ополченців самопроголошеної "ЛНР".

"..Монки спрацювали одночасно, на ліву сторону, де сидів Мозговий, ззаду основний удар пішов ... його відразу вибухом, але ще хрюкав, дали дві черги - перестав хрюкати ...", - зауважив лідер загону.

Окрім того, Гладкий звернувся до бойовиків, які обіцяли винагороду за інформацію про смерть Мозгового.

"Оголошена нагорода 300 тис.у.о. за голови. Дрібно цінують. І 100 у.о. за інфу ... Цю суму треба перерахувати у фонд оборони України. Сказали - платіть, Донбас же порожняк не жене", - підкреслив він.

Також Гладкий поширив фотографію розкуроченого авто Мозгового.

Нагадаємо, вчора у зоні АТО розстріляли Мозгового.

Як повідомлялося, радник Авакова Антон Геращенко заявив, що Мозгового ліквідував спецназ ГРУ, оскільки той не корився наказам з Москви. Речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник заявив, що Мозговий став жертвою міжусобної боротьби між бандитами.

Пізніше провину за вбивство Мозгового взяв на себе український диверсійний загін "Тіні".