Бойовики безперестанку гатили з мінометів і артилерії по Широкиному

Терористи минулої доби майже безперестанку обстрілювали селище Широкине поблизу Маріуполя з мінометів, самохідних артилерійських установок, гранатометів та стрілецької зброї

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Закінчилося відносне перемир’я і на Маріупольському напрямку. Злочинці з мінометів, самохідних артилерійських установок, гранатометів та стрілецької зброї майже безперестанку обстрілювали Широкине", - йдеться у повідомленні. 

У штабі АТО також зазначили, що з 24 на 25 травня на Донецькому напрямку з озброєння танків, мінометів та артилерії заборонених калібрів бойовики вели вогонь по Опитному, Піскам, шахті Бутовка, Кам’янці, Верхньоторецькому, Авдіївці, Гранітному, Березовому, Тарамчуку.

На Луганському напрямку обстріли з боку незаконних збройних формувань велися по Сокільникам, Станиці Луганській та Щастю.

"На Артемівському напрямку було найспокійніше. Неподалік від Славковичів у наш бік стріляв снайпер. А вночі ворожі міномети двічі обстріляли Богуславське", - наголосили в прес-центрі АТО.

Нагадаємо, на Луганщині внаслідок обстрілів бойовиків було пошкоджено магістральний водопровід. Через це без води залишилось чимало жителів регіону.