Чи буде діяльність телеканала "Інтер" відповідати чинному законодавству?

26 травня о 13:00 в "Укрінформі" відбудеться прес-конференція "Чи буде діяльність телеканала "Інтер" відповідати чинному законодавству?"

Організатор: "Укрінформ" (Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, зала 1), дирекція дитячого телеканалу "Малятко ТБ", передає Еспресо.TV.

Учасники: директор дитячого телеканалу "Малятко ТБ" Володимир Кметик.

Питання до обговорення: роль і місце телебачення в Україні, використання законних методів впливу на телеканали, а не "більшовистських"; можливі шляхи приведення діяльності телеканала "Інтер" до чинного законодавства України, виставлення на конкурс частот телеканалу "Інтер".

Довідка. Володимир Кметик:

Працював директором "Української кіностудії "Галичина-фільм" (Львів, 1990—1995), генеральним директором Львівської обласної державної ТРК (1995—1996), заступником голови Держтелерадіо України (1998—2000), 1-м віце-президентом НТКУ (2002—2004).

Продюсував документальні ("Василь Стус", "Люди з номерами", "Українська архітектура Львова" тощо) та художні ("Нам дзвони не грали…", "Амур і Демон") фільми.

Сценарист і постановник документальних фільмів "Від рідної до української", "Синдром набутих дефіцитів", "Попіл наших сердець". Співавтор документального фільму "Україна в Другій світовій війні" (виробництво — Канада).

З 2005 року — директор анімаційної студії "Фрески" (Київ).

2008 — заснував телекомпанію "Малятко TV".