Путінський "Хірург" викликав на дуель "народного мера" Севастополя

Лідер російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов викликав "на дуель" так званого голову Законодавчих зборів Севастополя Олексія Чалого

Про це заявили байкери, які 23 травня приїхали до будівлі Законодавчих зборів міста, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Коммерсант".

Так, байкери наголосили, що Залдостанов під час "дуелі на будь-якому інформаційному майданчику" готовий дати відповідь "на всю його (Чалого, - Ред.) брехню і некомпетенцію".

Байкери вимагали, щоб "голова" Законодавчих зборів вийшов до них особисто, але Чалий не з'явився. В його оточенні пояснили, що "Нічні вовки" приїхали до Законодавчих зборів у його вихідний день.

Приводом для "дуелі" стало питання власності на землю, яку російським байкерам видала окупаційна влада Криму. Йдеться про ділянку біля гори Гасфорта, яка розпорядженням від 12 травня мала дістатися байкерам за мінімальну плату - 0,1% від вартості в 1,4 млрд рублів.

Питання було винесене на засідання Законодавчих зборів Севастополя, де Чалий запропонував винести виділення землі на громадське обговорення і вказав, що йдеться про унікальний природний об'єкт, до того ж з природоохоронною зоною.

"Депутати" рекомендували "владі" Севастополя анулювати призупинений договір від 12 травня і розробити концепцію розвитку території в районі гори Гасфорта, включаючи містобудівну та природоохоронну документацію, та забезпечити проведення по ним публічних слухань.