Танки терористів йдуть до Бахмутської траси

Бойовики перекидають техніку по Донецькій області. Ряди терористів поповнюють російські найманці

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Так у районі Горлівки триває посилення групи бойовиків, зосередженої навпроти траси на Артемівськ (прибуло 4 БТР-80, раніше зафіксованих у районі н.п. Ясіноватая, з боку Єнакієве перекинуто 4 танка).

"У Петровському та Кіровському районах Донецька також триває накопичення бойової техніки і живої сили. У район південніше Старомихайлівці прибула бронегруппа - 8 танків у супроводі 3-х ББМ, 2-х БМП-2 і 1 БТР-70, за нею прибуло 4 вантажівки з матеріально-технічними ресурсами", - розповів Тимчук.

У Петровському районі Донецька зафіксовано появу "блукаючої батареї" (за уточненими даними - 4 гармати Д-30). Також в даний район прибуло до 10 одиниці автотранспорту (від джипів до бусів) з російськими найманцями.

"Зафіксоване активне перегрупування бронетехніки бойовиків, раніше перекинутої в район Первомайська, Ірміно та Брянки. Частина бронетехніки перекидається у напрямку до Бахмутської траси. У районі Фрунзе зафіксовано переміщення 3-х танків Т-72БА на марші в сторону Бахмутської траси", - розповів Тимчук.