У зоні АТО затримали трьох військових посадовців через хабарі

Військова прокуратура викрила ряд протиправних корупційних дій з боку службових осіб Збройних Сил України

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури, передає Еспресо.TV

Прокуратура викрила корупційні дії з боку службових осіб ЗСУ, інших військових формувань, правоохоронних органів, які залучені до антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, а також з боку службових осіб органів влади, які знаходяться на території цих областей.

"21 травня затримано старшого офіцера відділення комплектування одного з військових комісаріатів Донецької області, який отримав неправомірну вигоду в розмірі 12 тис грн за сприяння зі свого боку у звільненні громадянина від призову на строкову військову службу до Збройних Сил України. 23 травня затримано начальника міграційної служби України одного з міст Донецької області, який отримав неправомірну вигоду у розмірі 8 тисяч грн за оформлення паспортів мешканцям тимчасово неконтрольованої території Донецької області", - йдеться у повідомленні. 

Окрім того, 23 травня було затримано командира роти матеріально-технічного забезпечення одного з окремих мотопіхотних батальйонів, який надав "неправомірну вигоду" службовій особі за сприяння у переміщенні автомобілів з вантажем на тимчасово непідконтрольну українській владі територію.

Всіх трьох було затримано.