Бойовики гатили на всіх напрямках з усіх видів зброї

Увечері та вночі з 25 на 26 травня терористи, що діють на сході України, продовжили обстрілювати позиції українських військ на всіх напрямках

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"На Донецькому злочинці з мінометів, артилерії, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Опитному, Піскам, Красногорівці, Новомихайлівці, Водяному, Авдіївці та шахті Бутовка. Вночі загарбники двічі підступно обстріляли Петрівське, використовуючи реактивні системи залпового вогню", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики з озброєння танку тричі обстрілювали Сизе. З гранатометів, мінометів, зенітних установок та кулеметів терористи вели вогонь по Жовтому, Щастю, Старому Айдару.

"На Артемівському - з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї загарбники стріляли по Кіровому. На Маріупольському - з тих же видів озброєння - по Широкиному та Мирному. Щоправда після 22 години тут було майже тихо", - зазначили у штабі АТО. 

Нагадаємо, розпочинаючи з 6 години ранку 25 травня, терористи продовжили обстріли позицій сил АТО на Маріупольському напрямку. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вони вели вогонь по Широкиному.