Надання ліцензії "Інтеру" призвело до окупації частини території України, - директор телеканалу

Свого часу рішення про надання ліцензії "Інтеру" в підсумку призвело до окупації частини території України

Таку думку в ефірі програми Еспресо.TV "Година "ЧЕ" з Єгором Чечериндою висловив директор телеканалу "Малятко" Володимир Кметик.

"Рішення про те, щоб такі канали, як "Інтер" чи подібні, проліцензувати в Україні було однією з грубих стратегічних помилок у внутрішній і зовнішній політиці, які призвели до тих подій, які ми мали на Майдані, та до окупації території Україні", - сказав він.

Читайте такожГолова Нацради назвав три основні претензії до "Інтера".

Раніше народний депутат України Антон Геращенко повідомив, що телеканал "Інтер" може належати російським банкам, які контролює Володимир Путін.

Нещодавно комітет Верховної Ради з питань національної безпеки визнав, що діяльність телеканалу "Інтер" та газети "Вести" загрожує національній безпеці України.

Крім того, під час засідання Ради народний депутат від "Народного фронту", голова комітету з питань культури та духовності Микола Княжицький вимагав заборонити "Інтеру" продовжувати ліцензію.

За його словами, закон забороняє видавати ліцензію іноземним телерадіокомпаніям, якими є усі власники телеканалу "Інтер".

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення відклала розгляд питання щодо продовження ліцензії "Інтеру".

МВС проводить досудове розслідування щодо "Інтера".