Під час гранатометного обстрілу Золотого бойовики поранили 4 військових

Бойовики з гранатометів обстріляли село Родина, що входить до міста Золоте. Тут знаходиться єдиний офіційно діючий пункт пропуску через лінію розмежування в Луганській області

Про це повідомив очільник Луганщини Геннадій Москаль, передає Еспресо.TV

В понеділок близько 16-ї години бойовики з боку окупованого Первомайська обстріляли з автоматичних гранатометів крайній український блокпост у селі Родина (входить до м. Золоте). Тут знаходиться єдиний офіційно діючий пункт пропуску через лінію розмежування в Луганській області. В результаті обстрілу поранення отримали четверо українських військових.

Обстріл закінчився за кілька хвилин до того, як туди прибув Геннадій Москаль разом із журналісткою іспанського видання "El Pais" Пілар Бонет. Керівник області хотів оглянути місце пошкодженого попередніми обстрілами магістрального водопроводу, що подає воду на окуповані території, однак через небезпеку повторного обстрілу огляд довелося відкласти.

"На зворотній дорозі український блокпост, розташований на в’їзді в с.Родина, бойовики обстріляли з мінометів у той момент, коли там зупинився автомобіль керівника області та іспанської журналістки. Постраждалих внаслідок обстрілу немає", - йдеться у повідомленні.