Свідок у справі Калашнікова розповіла про його боржника Льовочкіна

Ключові покази у справі Калашнікова дала близька знайома убитого Калашнікова. Жінка дала свідчення слідству під протокол. Але через побоювання за власну безпеку погодилася розповісти Еспресо.TV про це з прихованим обличчям та зміненим голосом

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Екс-главу адміністрації Януковича, а нині народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна, а також його колегу по парламенту Сергія Клюєва мають намір допитати слідчі МВС. На допит парламентарів викликали як свідків у справі про вбивство їхнього колишнього соратника по "Партії регіонів" Олега Калашнікова. Допит має відбутися 28 травня. Як стало відомо, ключові покази у справі дала близька знайома убитого Калашнікова. Жінка дала свідчення слідству під протокол. Але через побоювання за власну безпеку погодилася розповісти нам про це з прихованим обличчям і зміненим голосом.

"Чула від нього неодноразово, що йому винні гроші. Це просто була чергова зустріч за нашими справами. Він нервував, у нього були якісь проблеми фінансові. І просто була кинута, висловлена ​​репліка така, що пан Льовочкін винен йому близько мільйона доларів. Це була або передвиборча кампанія, або якісь зобов'язання в їхній партії. Він зробив і за щось той йому був винен. Я не пам'ятаю, я не звертала увагу на ці речі, і знаючи довгий час його... Сьогодні одне, завтра інше, ось ці ось амбіції, ось ця корона 5-го скликання довічна... Я йому кажу: слухай, якби людина хотіла тобі віддати, він би віддав. Не віддає - значить забудь. Хто ти, а хто пан Льовочкін? Люди або розраховуються відразу, або годують обіцянками. Ти - дорослий дядько, повинен розуміти - ці соплі і крики ні до чого. Це було років 2 тому", - розповіла свідок.

Нагадаємо, народний депутат 5-го скликанння Олег Калашніков був убитий увечері 15-го квітня 2015 року. Його застрелили на порозі власної квартири на житловому масиві Виноградар у Києві.

Нові деталі цієї гучної справи дивіться в програмі "Репортажі і розслідування з Артемом Шевченком" в суботу 30-го травня о 22:00.