Терористи розстріляли автомобіль медиків: є жертви

Біля селища Комишне на Луганщині бойовики розстріляли медичний військовий автомобіль, внаслідок чого один український військовий загинув, один - поранений

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, передає Еспресо.TV.

"У понеділок (25.05) близько 12-ї години в Станично-Луганському районі бойовики розстріляли медичний автомобіль УАЗ-"таблетка", що належить Збройним силам України. Диверсійний акт стався біля самого кордону з Росією на контрольованій Україною території", - йдеться у повідомленні.

Медичний автомобіль із двома військовими їхав із Комишного в селище Сизе й потрапив під автоматний вогонь. У результаті один військовий загинув (чоловік 46 років), ще один важко поранений. Зараз він перебуває в лікарні.

"В цю місцевість часто пробираються диверсійно-розвідувальні групи з території Росії. Бойовики закладають фугаси, на яких підірвалися вже два військові автомобілі, і здійснюють інші диверсії. Вчора розстріляли медичну допомогу, їх не зупинило те, що на автомобілі були спеціальні розрізнювальні знаки", - наголосив Москаль.

Нагадаємо, 25 травня ввечері біля селища Вільхове на Луганщині випущений терористами снаряд перебив газопровід, унаслідок чого у дев’яти селищах району припинене газопостачання.