У мережу потрапили "гей-фото" переможця "Євробачення-2015"

Журналісти вже знайшли провокативні фото цьогорічного переможця Монса Зелмерлева, на яких співак цілується з чоловіком

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Супер.ру".

Після перемоги на ювілейному пісенному конкурсі "Євробачення 2015" співак зі Швеції Монс Зелмерлев опинився в центрі уваги. Зокрема, всюдисущі журналісти відшукали компрометуючі фото, на яких Зелмерлев цілується з чоловіком, розгулює сценою у яскраво-рожевому костюмі з блискітками та голяка гойдається на сцені. Чому артист поводиться таким чином, неясно, проте відомо, що Монс любить жінок. Майже шість років переможець "Євробачення" зустрічався з солісткою групи A-TEENS Марією Сернехольт.

Так, в одному зі своїх інтерв'ю співак заявив, що виступає проти гомосексуалізму, і пояснив це тим, що такі стосунки "не призводять до дітонародження". Після цього на співака обрушився шквал критики. Тож, цілком можливо, що для того, аби пом'якшити до себе ставлення всіх без винятку верств населення, Монс вдався до таких методів.

Зокрема, він почав з'являтися на гей-вечірках, позувати у фотосесіях для ЛГБТ-журналів і активно висловлюватися на захист прав гомосексуалістів. У Швеції його навіть оголосили "чоловіком року" за версією ЛГБТ-журналу QX. 

Також минулого року Монс був учасником великого гала-концерту, присвяченого секс-меншинам. На радість публіці, він з'явився на сцені повністю оголеним.

Під час свого виступу майбутній переможець "Євробачення" співав і танцював на тлі кадрів ЛГБТ-параду, де раз у раз з'являлися портрети російського президента і зі сцени критикували російський закон про заборону гей-пропаганди.