У справі про вбивство Нємцова з'явилися ще два свідки

Захист у справі Бориса Нємцова наполягає, що слідство повинно встановити особи двох жінок, які стали свідками вбивства російського опозиціонера на Великому Москворецькому мосту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Коммерсант".

Так, адвокати вважають, що ці жінки могли супроводжувати політика від самого Bosco cafe в ГУМі, в якому він вечеряв за півгодини до загибелі.

"Ми вважаємо, що слідство має встановити всіх жінок, які перебували біля Бориса Нємцова незадовго та одразу після його загибелі. Якщо з'ясується, що в кафе і на мосту були присутні одні й ті ж дами, потрібно буде розібратися, чи випадково вони там опинилися", - заявила адвокат одного з обвинувачених Тамерлана Ескерханова Роза Магомедова.

Адвокат опитала менеджера Bosco cafe і з'ясувала, що перед закриттям кафе в залі було всього чотири відвідувача - Нємцов з Дурицькою і дві жінки середніх років, які сиділи за сусіднім столиком.

Опозиціонер, якого менеджер особисто проводив до дверей, залишив заклад близько 23:05. За ним слідом з різницею в хвилину вийшла жіноча пара.

Про цих свідків стало відомо в перші дні розслідування завдяки свідченням ще одного очевидця події - Євгенія. За його словами, біля Нємцова, який упав на тротуар після пострілів, спочатку було три жінки: одна з них була українська модель Ганна Дурицька, а особи двох інших не були встановлені.

Захист раніше вважав їх співробітницями оперативно-пошукових підрозділів і не розраховував на їх свідчення. Однак слідство все ж звернулося із запитами в ФСБ і МВС і вже отримало з обох відомств відповіді, що приховане спостереження за Борисом Нємцовим 27 лютого взагалі не здійснювалося.

Нагадаємо, співголова опозиційної партії РПР-ПАРНАС Борис Нємцов був застрелений ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в центрі російської столиці. У політика потрапило чотири кулі, він помер на місці.

За підозрою у вбивстві заарештовано п'ять осіб.