Росія не спішить зі звільненням своїх ГРУшників, - Наливайченко

Росія не веде переговорів з Україною щодо звільнення або обміну російських спецназівців, які раніше були затримані в зоні проведення АТО на Донбасі

Про це повідомив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко на брифінгу в рамках міжнародної конференції "Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини у діяльності спецслужб", передає РБК-Україна.

Російська Федерація не веде переговорів з Україною щодо звільнення або обміну російських спецназівців, які раніше були затримані в зоні проведення АТО на Донбасі. 

На питання журналістів, чи веде російська сторона переговори з СБУ щодо обміну двох спецназівців, які зараз знаходяться в медичному закладі на території України, Наливайченко відповів: "З нами немає. Я повторюю, переговори нам не потрібні. Триває слідство. У рамках слідства переговори - це запит суду або слідчого і повинна бути відповідь".

Нагадаємо, 26 травня завідувач консульського відділу посольства Росії в Україні Олексій Грубий потрапив до двох спецпризначенців, яких затримали на Луганщині.