У мережі стартував новий флешмоб LoveChallenge

Акцію започаткувала Джамала, аби привернути увагу до ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД дітей та зібрати гроші

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook співачки.

Українська співачка Джамала розпочала флешмоб LoveChallenge, який "працює" за принципами популярного минулого року IceBucketChallenge. Тільки мета українського аналога – інша: він проходить на підтримку благодійного проекту Small Heart with Art. Учасники проекту намагаються привернути увагу до ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД дітей в ОХМАТДИТі, а також зібрати гроші на матеріали для художнього розпису і благоустрою корпусу, де вони лікуються (а по факту, живуть). Розписувати лікарню будуть найкращі українські художники.

"Оскільки це лав челландж, зізнаюся в любові дітям усього світу, щоб вони були здорові і щасливі! Ви можете пожертвувати суму на добру справу через сайт smallheartwithart.org. І передаю естафету своїм колегам Катерині Роговій (K.A.T.Y.A.), Наті Жижченко (ONUKA) та Alloise", - написала Джамала.

 

Я начинаю лав челландж, который проходит в поддержку благотворительного проекта Small Heart with Art, цель которого – привлечь внимания к ВИЧ-инфицированным и больным СПИДом детям больницы ОХМАТДЕТ, а также собрать немного денег на хорошее дело – материалы для художественной росписи и благоустройства корпуса в котором лежат эти детки. Расписывать ОХМАТДЕТ будут лучшие украинские художники. Поскольку это лав челландж, признаюсь в любви детям всего мира, чтоб они были здоровы и счастливы!Вы можете пожертвовать сумму на хорошее дело через сайт smallheartwithart.org И передаю эстафету своим коллегам Kateryna Rogovaya Nata Zhyzhchenko и Alloise Richter!. #smallheartwithart #охматдет #lovechallenge #kidswithaids Jamala | Джамала

Posted by Jamala Jamaladynova on 26 Май 2015 г.