У Москві пообіцяли видати вертольоти поліцейським Криму

Начальник авіації органів внутрішніх справ Росії Анатолій Якунов повідомив, що підрозділ російської поліцейської авіації в Криму прийме на озброєння до кінця 2015 року спеціально обладнаний поліцейський вертоліт Мі-8 і ще один вертоліт легкого класу

Про це він сказав російському агентству РІА "Новости", передає Еспресо.TV..

"Підрозділ поліцейської авіації в Криму було створено з нуля в 2014 році. Тоді він отримав в експлуатацію тільки комплекс безпілотної авіації і працював в основному під час суспільних заходів: мітингів, свят. Зараз готується наказ, який у 2015 році буде підписаний, про розширення загону. Тепер він буде включати і комплекс БПЛА, і вертоліт Мі-8", - сказав представник відомства.

За його словами, ця техніка буде використовуватися під час поліцейських операцій у Криму, зокрема у Севастополі, виконуючи завдання з пошуку безвісти зниклих, розшуку злочинців, контролю оперативної обстановки на масових заходах, відеоспостереження та ін.

Раніше Міноборони Росії повідомляло, що російські військові частини в Криму отримали на озброєння нові російські бомбардувальники і винищувачі.