Аваков розповів, як поважає звільненого начальника ДАІ

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що ставиться з повагою до звільненого з посади виконувача обов'язків начальника ДАІ Олександра Єршова

Як повідомляє Еспресо.TV, про це Аваков сказав у інтерв’ю ЛIГАБiзнесIнформ.

"За що звільнено Єршова? За те, що одна його дочка їздить на шикарній машині, а інша дочка відпочиває в Каннах? Не через це. Обидві дочки дорослі, вони прокоментували, що одна заміжня за забезпеченим чоловіком, а інша продає дорогі предмети одягу. Єршов звільнений мною за те, що він не вказав у декларації свій будинок - тільки за це", - наголосив він.

Глава МВС зазначив, що в інших питаннях Єршова поважає.

"У всьому іншому я ставлюся до Єршова - ще раз підкреслю, як би хто не волав - з повагою. І ось чому. У квітні-травні минулого року, коли почалася війна, Єршов був у тому екіпажі, який вступив у перші бої під Слов'янському разом з трьома екіпажами "Кобри", - підкреслив він.

Аваков додав, що Єршов був у складі однієї з груп, яка дуже добре себе проявила.

"Він неодноразово був під вогнем - тримав позиції, відбивав наших перших полонених, мав особисту сміливість протистояти ворогові, вести вперед людей. В той момент, коли ще армія не воювала. Звідти основи моєї до нього довіри. Крім того, Єршов нагороджений бойовим орденом за кілька найбільш напружених місяців служби в зоні АТО", - резюмував міністр. 

Нагадаємо, під час інтерв’ю Аваков також заявив, що бачить достатньо приводів для критики на свою адресу.