Сердючка знялась в голлівудському фільмі, який за тиждень вийде в український прокат

Андрій Данилко став зіркою бойовика в епізодичній ролі і вже вирушає на прем’єру до Нью-Йорка

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Вести".

Вже за тиждень, 4 червня, в український прокат виходить голлівудський бойовик "Шпигунка". Режисером стрічки, головні ролі в якій зіграли Мелісса МакКарті, Джейсон Стетхем і Джуд Лоу, виступив майстер комедій Пол Фіг.

Бюджет фільму склав близько $50 млн. Встиг засвітитися в комедійному екшні і наш артист в образі Вірки Сердючки. Щоправда, у кадрі Сердючка покажеться від сили хвилини три.

За сюжетом під час вуличного концерту Сердючки в Будапешті, де вона співатиме хіт "Євробачення-2007" Dancing Lasha tumbai, погані хлопці спробують підірвати агента ЦРУ, якого грає зірка "Нестримних" Стетхем. І тут на допомогу агента приходить його колега - скромна товстушка з аналітичного відділу - Сьюзен Купер (МакКарті).

Розкидавши музикантів Сердючки, як кошенят, вона вихопила у Вірки мікрофон і заволала: "Бомба! В залі". Як виявилося, Сьюзен, коли зник один з її колег (його грає Джуд Лоу), а на іншого йде полювання (Стетхем), сама вирішила перекваліфікуватися в шпигунку, щоб врятувати їх, а заодно розібратися з торговцем зброєю.

Відразу після зйомок фільму, які проходили ще минулого літа, Сердючка розповідала, що подружилася з МакКарті і Стетхемом. А вчора Данилко вилетів до Нью-Йорка, де в компанії виконавців головних ролей презентує "Шпигунку", - там прем'єра на тиждень раніше, ніж у нас.