Волочкова поїде на Донбас танцювати для терористів

Балерина повідомила, що таку ідею їй підказав путінський "Хірург"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Русскую службу новостей".

Російська балерина Анастасія Волочкова вирішила "ощасливити" мешканців окупованої території та приїде в червні на Донбас і дасть концерт. Як зазначає артистка, зараз тривають переговори на цю тему з бойовиками.

"Я думаю, що це буде з 10 по 15 червня. Я якраз з "мером" Донецька веду зараз переговори. Я вважаю, що потрібно світити в цьому житті для тих людей, кому це потрібно і для кого це значимо. А в Донецьку зараз дуже непроста ситуація. Тому замість того, щоб сумувати разом з усіма, мені здається, краще подарувати людям трохи позитиву, поспілкуватися", - сказала Волочкова.

Така ідея не прийшла до Волочкової випадково, навідатись до окупованої терористами території їй порадив путінський байкер "Хірург".

"Саша подав мені ідею, я поговорила з Йосипом Давидовичем потім на одному із заходів. Якщо я їду з доброю місією, їжу подарувати, ощасливити людей, то я завжди вірю, що бог буде на моїй стороні, буде тією самою охороною для мене, яка вище за людей з автоматами. Я вважаю, що моя зброя - добро, краса, любов і правда, якими я хочу захищати саму себе", - зазначила вона.

Волочкова додала, що її не хвилює реакція України на концерти.

"Мені важливо, як відреагують ті люди, для яких я буду танцювати, співати, як відреагують діти Донецька, яких я запрошу до участі у своєму концерті", - підкреслила Волочкова.

У березні Волочкова влаштувала 3 концерти в окупованому Криму - у Сімферополі, Ялті та Севастополі. Танцівниця присвятила їх річниці анексії півострова Росією.