Я б давно почав стріляти цих контрабандистів, - Кива

Заступник начальника ГУ МВС України в Донецькій обл. Ілля Кива прокоментував пропозицію Арсена Авакова закрити лінію розмежування у зоні АТО та наголосив на проблемі контрабанди

Про це він сказав у ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес".

"Йому (Арсену Авакову, міністру внутрішніх справ. - Ред.) величезне за це спасибі, тому що його позиції, ми силовики, чекали фактично рік. Нарешті у нас є мотивація та розв'язані руки. Наступний крок - це ОДА Донеччини. І тоді - у нас достатньо сил і засобів, щоб заблокувати, перекопати дороги, виставити патрулі, ми готові працювати жорстко, в умовах воєнного часу. А це не передбачає розмови і це не передбачає ... жорстко будемо працювати!" - прокоментував Ілля Кива пропозицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова повністю закрити лінію розмежування з метою боротьби з контрабандою.

За словами представника МВС, контрабанда через лінію розмежування давно стоїть поперек горла силовикам.

"Я б давно почав стріляти, бо я не хочу годувати бойовиків, я не хочу робити їх міцніше, я занадто багато втратив товаришів. Я багато надивився матерям в очі, коли вони втрачали своїх дітей. Так от, якщо цей процес ізоляції збереже хоч одне людське життя і наблизить нас до перемоги, до того, що ми повернемо державний кордон України, я готовий йти на крайні заходи", - наголосив він.

Раніше Ілля Кива повідомив, що сьогодні перевізник "Шериф-тур" намагався провести 5 тис. упаковок наркотиків на окуповану територію.