Бойовики проводять ротацію, у район Спартака прибуло трохи менше 200 терористів, - Тимчук

У район населеного пункту Спартак (Донецька область) прибули близько 160 бійців з "армії" самопроголошеної "ДНР"

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний опір" та народний депутат.

"У район Спартака прибув підрозділ "армії "ДНР" чисельністю 150-160 чол. У складі підрозділу: мінометні розрахунки (три 82-мм міномета), а також 4 БМП, до 10 вантажівок", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в Петровському районі Донецька місцевий "батальйон" бойовиків провів ротацію і доукомплектування. Зокрема, для доукомплектування прибули до 50 бойовиків з південного напрямку зі стрілецькою зброєю.

 

 

 

Крім того, Тимчук повідомив, що протягом доби бойовики здійснювали інтенсивні автомобільні перевезення по окупованій території.

"Найбільш активний транспортний рух зафіксовано поблизу Донецька та Луганська. Між Алчевськом та Луганськом відзначено дві автоколони (6 і 13 одиниць відповідно). Одна з них пересувалася в супроводі БТР-80. Також активний рух зафіксовано між Амвросіївкою - Старобешевим - Докучаєвськом (зосереджена між Докучаєвськом і Оленівкою тактична група поповнює запаси матеріально-технічних ресурсів)", - написав він.

Також, за словами Тимчука, наразі під населенним пунктом Лутугине проходять підготовку підрозділи терористів з "армії "ЛНР" для дій у північних районах Луганської області.