Порошенко похвалив Саакашвілі за перші ініціативи на посаді

Президент України позитивно відзначив перші ініціативи Саакашвілі на посаді губернатора Одеської області

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу глави держави.

"Мені дуже подобається позиція щодо скорочення штату обласної адміністрації. Позиція дерегуляції, дебюрократизації, деолігархізації - це те, що сьогодні очікує Одеса та Україна", - сказав Порошенко.

Також президент зазначив, що багато українців із великою надією й оптимізмом поставилися до призначення Михайла Саакашвілі.

"Покладають величезні очікування на конкретні практичні результати роботи вже найближчим часом. В першу чергу, це пов’язують із боротьбою з корупцією, з наведенням порядку", - зауважив він.

За словами президента, затвердження кандидатури Михайла Саакашвілі засвідчило рішучість влади в проведенні реформ, подоланні корупції та запровадженні тих принципів, які ефективно вдалося продемонструвати владі Грузії.

Як повідомлялося, у п'ятницю ввечері з'явились чутки про те, що Михайло Саакашвілі може стати губернатором Одеської області. Пізніше Саакашвілі натякнув про своє призначення главою Одещини.

У суботу глава держави офіційно представив екс-президента Грузії главою Одеської ОДА.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі повідомив, що збирається оголосити конкурс на 24 вакантних місця голів районних державних адміністрацій. Також він зауважив, що заощадить 4,1 млн грн, вигнавши непотрібних чиновників із ОДА.