Гіркин розповів, як Сурков влаштував істерику Захарченку через відмову "зливати" "ДНР"

Помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков відвідав Донецьк і влаштував скандал бойовикам, він незадоволений тим, що бойовик Захарченко відмовляється "зливати" "ДНР"

Про це в соціальній мережі Вконтакте написав колишній міністр оборони терористів ДНР Ігор Гіркин (Стрєлков), передає Еспресо.TV.

"Вчора пан Дудаєв (в миру - Владислав Юрійович Сурков) таки вирішив відвідати Донецьк і особисто провести наради з керівництвом республіки. Багато і мерзенно кричав. На предмет того, що Захарченко не погоджується" зливати "ДНР з тією ж готовністю і такими ж темпами , як це робить в ЛНР його колега Плотницкий. Підсумки криків Суркова мені поки не відомі ... - Захарченко не можна прибрати. Він - живе втілення Мінська ", - написав Гіркин.

Гіркин також повідомив, що у Захарченко проблеми зі здоров'ям - "рана на нозі погано гоїться".

Він також зазначив, що Сурков привіз із собою в Донецьк колишнього народного депутата України від Партії регіонів, "голови парламенту Новоросії" Олега Царьова.

"До речі, Царьова наш В.Ю. викопав з небуття. Обтрусив від пилу і привіз з собою до Донецька. До чого б?", - написав Стрєлков.