Мельничук розповів подробиці переписки з Каськівим, який перебуває під слідством

Народний депутат Сергій Мельничук розповів про переписку з колишнім керівником Держагентства з нацпроектів Владиславом Каськівим, який є фігурантом кримінального провадження щодо розкрадання державних коштів

Про це він сказав у ефірі програми Еспресо.TV "Нічний телеекспрес".

"Переписка з Каськівим була. Я з ним особисто знайомий. Там йдеться про одну людину, по якій є інформація, ми її оприлюднювали. Це інформація про людину, яка незаконним чином заволоділа підприємствами, які належали Каськіву. На то є експертизи. Людина підробила підписи. Ми знайшли офіс цієї людини і тому детективу, який шукав цю людину, треба було заплатити", - розповів Сергій Мельничук.

На уточнююче запитання ведучої щодо прізвища цієї особи, нардеп відповідати відмовився.

"Звертайтеся до слідства з приводу цієї особи", - сказав він.

Нагадаємо, наприкінці квітня фотокорами у Верховній Раді було зафіксовано переписку Сергія Мельничука та екс-голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва, в якій обговорювалися "пошук голосів", "оплата по офісу" і "документи по потворі".

Також зазначимо, що в рамках кримінального провадження щодо компанії Ostchem Дмитра Фірташа фігурують нардеп від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін, а також екс-глава Держінвестпроекту Владислав Каськів.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, як Каськів відмивав гроші при Януковичі.