"Правий сектор" називає гей-парад у Києві "содомітським маршем" та обіцяє зірвати його

"Правий сектор" блокуватиме проведення у Києві "Маршу єдності", який 6 червня планує провести "ЛГБТ-спільнота"

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ДУК "Правий сектор", передає Еспресо.TV.

"Ми, бійці 13-го ЗБ ДУК ПС, разом із іншими націоналістами зробимо все від нас залежне, щоб не допустити у Києві цього содомітського шабашу", - йдеться в повідомленні.

Проте, на сайті "ЛГБТ-спільности" вже встигли звинуватити батальйон Яроша в тому, що замість боротися з російськими загарбниками, "Правий сектор" планує влаштувати "гомофобну бійню в Києві".

Водночас, у заяві "ПС" зазначають, що хоч ДУК і був створений для збройного захисту від московської агресії, та окрім східного фронту, є "фронт всередині країни".

"На цьому фронті ми боремося як проти московської агентури, так і проти низки суспільно шкідливих явищ – наркоторгівлі, нелегального грального бізнесу, корупції. Не є винятком і пропаганда статевих збочень, які необхідно лікувати, а не популяризувати. Ми чудово усвідомлюємо, що так звана "боротьба за права ЛГБТ" – це виразно політичне явище, котре випливає з ідеології радикального лібералізму. "ЛГБТ-активісти" прагнуть не просто назвати хворобу нормою, але й зруйнувати будь-які традиційні уявлення про людину.

"ЛГБТ-спільнота" повідомляє, що у зв'язу із нерозумінням в суспільстві запланованих організацією заходів, Amnesty International запустила акцію термінової дії у всьому світі з вимою забезпечити безпеку "Маршу рівності".

Раніше Голова комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Григорій Немиря звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та мера Києва Віталія Кличка з проханням гарантувати безпеку при проведенні конференції активістів руху за права ЛҐБТ у Києві, яка запланована на 2-8 червня.