Рекорд Обами в Twitter побив вітчим Кардашьян, котрий став жінкою

Рекорд президента США Барака Обами за швидкістю набору фоловерів у Twitter побив вітчим Кім Кардашьян Брюс Дженнер, який змінив стать і взяв ім'я Кейтлін

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Русскую службу ВВС".

Мільйон користувачів підписалися на його мікроблог за три години і шість хвилин, тоді як аналогічне число передплатників офіційна сторінка Обами зібрала за чотири години три хвилини (на 57 хвилин довше).

Через годину після реєстрації в Twitter на сторінку Дженнер підписалися вже 280 тисяч осіб. 

У першому твіті опублікований знімок обкладинки журналу Vanity Fair з фотографією Дженнер після зміни статі. "Я така щаслива після довгих років боротьби стати справжньою собою. Добро пожаловать в мир Кейтлін", - пише вітчим Кардашьян.

Потік людей підписуватися на твіт Дженнер, різко збільшився після того, як посиланням на аккаунт в своєму мікроблозі поділився Барак Обама. "Потрібна мужність, щоб розповісти свою історію", - написав президент США.

У 1976 році Брюс Дженнер став олімпійським чемпіоном у десятиборстві. У 1975-1980 роках йому належав титул чемпіона світу у цьому виді спорту.

У 2013 році він розлучився зі своєю дружиною Кріс Дженнер і через деякий час заявив, що збирається змінити стать. Він зазначив, що йшов до цього рішення все своє життя. 1 червня стало відомо, що Дженнер переніс операцію і став жінкою.