Російський адвокат ГРУшників вже розповідає, що Україна має "таємні концтабори"

Новий адвокат затриманих у Щасті ГРУшників Валентин Рибін активно займається захистом обвинувачуваних у сепаратизмі та тероризмі

Про це сам адвокат розповів ТСН, передає Еспресо.TV.

Зв'язок з російським дипвідомством Рибін відкидає. Також він заявив, що на нього вийшли дружини заарештованих. Останні начебто написали йому листи, які він отримав 20 травня. Яким чином саме його знайшли росіянки, не каже. "Ну якось знайшли", - відповідає адвокат на уточнююче питання.

Цей захисник представляє Фонд правового сприяння іноземцям "Одисей" та є його засновником. Рибін неодноразово захищав росіян, яких звинувачують у тероризмі та порушенні територіальної цілосності, каже, що багатьох вдалось обміняти. Він дає поради "що робити, якщо тебе схопила СБУ", дає інтерв'ю, у яких заявляє, що "українська сторона не виконує жодних домовленостей" та має "таємні концтабори".

Крім того адвокат стверджує, що його фонд існує "виключно на пожертви". Примітно, що інтерв'ю та коментарі цього правозахисника активно розміщуються на скандальному порталі "Новостное агентство "Харьков", який ведеться з Санкт-Петербурга. Публікації на сайті схвалюють російську політику, особливо щодо війни на Сході України та анексії Криму, а також підтримують бандугруповання Донбасу та засуджують дії Заходу

Крім того відомо, що дружина цього ГРУшника жодного разу не зв'язалась з заарештованим чоловіком – ані телефоном, ані листом.

Валентин Рибін подає апеляцію на арешт Александрова та Єрофєєва, наполягаючи на тому, що вони є звільненими військовими.