Терористи перекинули на Донецьк 60 бійців

Зафіксовано перекидання на Донецьк через Оленівку формування бойовиків у кількості 55-60 осіб на трьох БТР і одному БМП-2

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Крім того, помічено накопичення в Петровському районі Донецька відразу декількох бандформувань - це так звані "батальйони 5-ї мотострілецької бригади ЗС "ДНР".

"Кількість доданих їм танків - 24-25 одиниць (частина танків використовуються в якості таких, що "кочують" у смузі від населеного пункту Мар'їнка до населеного пункту Шуми", - написав Тимчук.

За його інформацією, в самому Донецьку бойовики організували відновлення, ремонт і технічне обслуговування бронетехніки на низці підприємств міста.

"Ремкомплекти і відповідні запчастини стали масово надходити з території РФ через Іловайськ (раніше гостро відчувався брак)", - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, біля селища Весела Долина Донецької області відбувся бій між силами АТО і диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.