Американська мрія: фотограф зробив пропозицію дівчині сендвічем з "МакДональдса"

Фотограф Майкл Джозеф з Лос-Анджелеса вирішив влаштувати сюрприз своїй дівчині Ганні і зробив їй пропозицію за допомогою їжі з "Макдональдса"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Джозеф підмовив співробітників ресторану, і ті в потрібний момент видали "особливе" замовлення - у пакеті з їжею лежав сендвіч, з якого стирчала каблучка.

Однак Анна не оцінила краси жесту, побачивши каблучку і почувши: "Ти вийдеш за мене?", вона почала нервово сміятися і казати: "Це ж жарт. Ти не серйозно. Ти не міг зробити мені пропозицію в курячому сендвічі". Згоди Джозеф так і не отримав.

В описі до відео Джозеф розповів, що він зустрів Анну два роки тому, і через його невміння будувати плани перше їхнє побачення відбулося саме в цьому "Макдональдсі". Після цього дівчина постійно жартувала, що через 10 років він, напевно, зробить їй пропозицію за допомогою коробки з-під курячих наггетсів.

"Я думав, їй сподобається, якщо я зроблю їй такий сюрприз", - пояснив свій вчинок Джозеф. Молоді люди все ще зустрічаються, але вирішили відкласти питання щодо весілля до більш підходящого моменту.