На Луганщині бойовики розстріляли легковик мирних мешканців: двоє загиблих

У Луганській області під мінометний вогонь терористів потрапив автомобіль із мирними мешканцями. В результаті двоє людей загинули

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні (3.06) близько 7-ї години ранку під мінометний вогонь потрапив автомобіль ВАЗ-2107, у якому їхало подружжя із с. Кряківка (належить до Трьохізбенської селищної ради Новоайдарського району)", - йдеться у повідомленні.

67-річний чоловік та 64-річна дружина рухалися з Кряківки в бік Новоайдару і на польовій дорозі між селами Капітанове та Новоохтирка потрапили під мінометний обстріл. Обоє вони загинули.

"Місце обстрілу знаходиться приблизно за 20 кілометрів від Сіверського Донця, по якому проходить лінія розмежування вогню. Очевидно, легковик із мирними мешканцями розстріляла з мінометів диверсійно-розвідувальна група бойовиків, які періодично пробираються вглиб контрольованої Україною території. Зараз на місці працюють правоохоронні органи", - розповів Москаль.

Нагадаємо, на Луганщині знову йде посилення бойових дій. Протягом учорашнього вечора та ночі обстріли та перестрілки відбувалися в кількох напрямках на лінії розмежування.