У Москаля кажуть, що бойовики "ЛНР" знову активізувалися

На Луганщині знову йде посилення бойових дій. Протягом учорашнього вечора та ночі обстріли та перестрілки відбувалися в кількох напрямках на лінії розмежування

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Так, опівночі терористи спочатку з автоматичної зброї, а потім з мінометів обстріляли український блокпост у Станиці Луганській. Обстріли з перервами тривали понад дві години.

"Системи життєзабезпечення в селищі не постраждали, даних про поранених чи загиблих не надходило", - йдеться у повідомленні.

Після 12-ї ночі з мінометів був обстріляний також український блокпост при в’їзді в селище Катеринівка Попаснянського району. Вогонь вівся з окупованого селища Молодіжне.

"Всього було випущено 15 мін, інформація про наслідки обстрілу зараз з’ясовується", - наголосили у прес-службі.

Перестрілки з автоматичної зброї та гранатометів протягом ночі відбувалися на околиці Трьохізбенки, між Кримським і Сокільниками (Новоайдарський район) та в Щасті.

Крім того, учора після 21-ї години й до півночі знову був обстріляний блокпост у селищі Родина, через який здійснюється перетин лінії розмежування на окуповані території та в зворотному напрямку.

Вогонь зі снайперської гвинтівки, а потім протитанкової рушниці та крупнокаліберного кулемета вівся з боку окупованої Михайлівки. Внаслідок обстрілів ніхто з українських військових не поранений і не загинув.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, 2 червня з 18 години вечора і до 6 години сьогоднішнього ранку майже весь вогонь терористи зосередили на Донецькому напрямку.