Аваков розповів, що українських бійців у Яворові годують на 17 грн в день

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про те, що на харчування одного українського військового держава виділяє 17 грн на день

Про це глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook, передає Еспресо.TV.

Аваков також опублікував фото посла США в Україні Джеффрі Пайєтта, який відвідав українсько-американські військові навчання на Яворівському полігоні.

"Посол США в солдатській їдальні. Не зголоднів - перевіряє ... морпіхів США годують за нормами на $22 в день, у нас на своїх "норми належності "... 17 грн (піднімаємо аж (!) До 35 -вибили у мінфіну зі Степаном Тимофійовичем (Полторак, міністр оборони, - ред.) ", - написав Аваков.

У той же час глава МВС додав: "У Яворові американці і наші прийняли рішення скинутися і їдять разом з загальної кухні $22 + 17 грн. Ось така поки арифметика... на майбутнє. Купувати треба не тільки танки. Персональне утримання воїна часто важливіше. Я знаю, що не всі розуміють сьогоднішні дисонанси - всім нелегко - і сподіваюся ми йдемо до професійного рівня і забезпечення мотивації наших воїнів. По можливості. Крок за кроком".